De Djambo Show

"Ga mee op safari, dat wordt een avontuur!" Olifant Djambo, de mascotte van Safaripark Beekse Bergen, treedt op met zijn eigen show. Samen met zijn dansende rangers brengt hij een nóg leukere show met muziek en dans. En natuurlijk mag jij meedoen!

Dansen en zingen

Djambo is samen met zijn rangers al druk aan het repeteren om alle danspassen van de nieuwe show onder de knie te krijgen. En dat is best lastig voor zo’n grote olifant! Maar, Djambo houdt van muziek en dansen, dus hij heeft goed zijn best gedaan. En eerlijk is eerlijk: Djambo heeft talent!

De enige echte Djambo Show

Kun jij je heupen stil houden tijdens de swingende nummers, als 'Mambo Djambo' en 'Ga mee op safari'? En laat maar eens horen hoe goed jij mee kunt zingen met zijn liedjes.

Als je er geen genoeg van kunt krijgen, koop dan de Djambo-cd. Dan kun je de liedjes elke dag luisteren! En wie weet zet Djambo er na zijn optreden dan ook nog een mooie handtekening op.

Wie is Djambo?

Iedereen kent Djambo natuurlijk van het logo van Safaripark Beekse Bergen. Maar tijdens de meivakantie kom je hem ook in levenden olifantenlijve tegen in het park.

Hij heeft belangrijke taken in het safaripark; zo ziet hij er samen met de rangers op toe dat alle wilde dieren goed verzorgd worden. En met zijn show zorgt hij ervoor dat niet alleen de dieren, maar ook de kinderen in het safaripark het helemaal naar hun zin hebben!

Tijden Djambo Show

Vanaf 1 april tot en met 3 september 2017 kun je ieder weekend weer genieten van deze spetterende show. Daarnaast ook op de volgende data:

  • 17 april
  • 24 april t/m 7 mei
  • 25 en 28 mei
  • 5 juni
  • 17 juli t/m 3 september 

Djambo video
Al wat beleven van de spectaculaire show? Neem een kijkje!

Luistervinken
Luister naar deze audiofragmenten van de Djambo Show om stiekem al de liedjes te leren kennen:

Ga mee op Safari (Mp3, 1MB)
De Mambo Djambo (Mp3, 1MB)
Als ik denk aan Afrika (Mp3, 1MB)
Pas goed op in de jungle (Mp3, 1MB)

 

Vind jij Djambo en zijn vrienden ook zo leuk? Geef ze thuis dan een mooi kleurtje! Print deze gevaarlijk mooie kleurplaten uit en kleur ze zo goed mogelijk in.

 

 

Praktische
     informatie

Openingstijden

» Bekijk alle openingstijden

» Bestel je tickets online!

Contact
Speelland Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Tel. 088-9000321

» Veelgestelde vragen