Overnachten

Wakker worden van een tetterende olifant, dat is nog eens iets anders dan van een piepende wekker! Daarom kunnen families, collega’s en vriendengroepen die een nóg groter avontuur willen beleven, overnachten in een tentenkamp midden in het safaripark. Ben je een iets minder grote held? Geen probleem: direct naast het park liggen Vakantiepark Beekse Bergen en SafariCamp Beekse Bergen. Hier kun je logeren in o.a. jungalows (met zebra-, giraf- of luipaardprint), safaritenten en een eigen tent of caravan.

Reserveren kan via www.beeksebergen.nl of 088-9000360.

Rangercamp in het safaripark

Overnachten in een tentenkamp compleet met kampvuur en op loopafstand van leeuwen, gorilla's en olifanten? Het kan middenin Safaripark Beekse Bergen! Het tentenkamp bestaat uit moderne tenten met comfortabele bedden en voorzieningen. Het kamp is ideaal voor groepsuitstapjes met familie, vrienden en collega's. Overdag verken je (op eigen gelegenheid of door een programma-op-maat) het grote park en 's avonds wachten de spannendste rangerverhalen, een Afrikaanse braai en een nachtwandeling door het park.

Vakantiepark Beekse Bergen

Op dit grote vakantiepark gaat het safari-avontuur gewoon verder. Alle jungalows – Afrikaans gethematiseerde bungalows – op Vakantiepark Beekse Bergen zijn voorzien van een beestachtig leuke giraf-, zebra- of luipaardprint, tellen drie slaapkamers en zijn voorzien van alle moderne gemakken. Naast (groeps)jungalows zijn er ook chalets, vakantietenten en kampeerplaatsen.

Reserveren kan via www.beeksebergen.nl of 088-9000360.

Praktische
     informatie

Openingstijden

» Bekijk alle openingstijden

» Bestel je tickets online!

Contact
Speelland Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Tel. 088-9000321

» Veelgestelde vragen