Organisatie

Speelland Beekse Bergen is onderdeel van Libéma. Dit is één van de grootste en meest recreatieve concerns van Nederland, dat jaarlijks ruim vijf miljoen gasten ontvangt. Libéma bestaat uit drie divisies:

  • Attractieparken
  • Vakantieparken
  • Beurzen & Evenementen

Libéma biedt een schat aan mogelijkheden voor het hele gezin, maar ook voor de zakelijke markt. Van avontuurlijke attractieparken en bruisende evenementenlocaties tot rustgevende vakantieparken. Daarnaast organiseert Libéma jaarlijks diverse vakbeurzen en grote publieksevenementen. Voor meer informatie over Libéma en Speelland Beekse Bergen kun je contact met ons opnemen.

Geschiedenis Speelland

Door zandwinning eind jaren vijftig ontstond tussen Tilburg en Hilvarenbeek een grote waterplas. Veel mensen uit de regio gingen deze plas bezoeken. Begin jaren zestig zijn beide gemeenten begonnen met het ontwikkelen van de plannen om van dit meer een recreatiepark te maken. In 1964 is gestart met de exploitatie van het park. Al snel kwamen er vele uitbreidingen waaronder Speelland en Safaripark Beekse Bergen en Libéma Vakantiepark en SafariCamp Beekse Bergen. Als gevolg van privatisering is Beekse Bergen sinds 1987 onderdeel van Libéma.

Praktische
     informatie

Openingstijden

» Bekijk alle openingstijden

» Bestel je tickets online!

Contact
Speelland Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Tel. 088-9000321

» Veelgestelde vragen